Marketing en (ondersteunend) Sales medewerker

Over Flexotels BV
Werken bij Flexotels BV betekent werken in een groeiende en internationaal georiënteerde onderneming met een uniek product in de evenementenbranche. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Flexotels is te omschrijven als een innovatieve organisatie die meerdere  flexibele overnachtingaccommodaties verhuurt aan organisatoren van sport-, muziek-, en bedrijfsevenementen. Door middel van een ingenieus inklapbaar systeem zijn de Flexotels op iedere locatie te plaatsen. Hierdoor hoeven deelnemers, personeel en/of bezoekers het evenemententerrein niet te verlaten. Flexotels biedt een exclusieve hotelaccommodatie aan die zich onderscheidt door inklapbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid.

Functieomschrijving
Wij zijn opzoek naar een Marketing en (ondersteunend) Sales Medewerker met passie voor communicatie, (online)marketing, sales en social media. Als marketing en sales medewerker ben je breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden zoals:

  • Het bedenken én uitwerken van nieuwe internationale product-marktcombinaties;
  • Het ontwikkelen en bijhouden van de website, kennis van SEO/SEA is een must;
  • Het ontwikkelen en bijhouden van diverse communicatie kanalen, zoals o.a. social media,    nieuwsbrief (elk kwartaal), beurzen.
  • Het ondersteunen van de afdeling sales, middels het maken van het contacten en contracten met klanten

Wij zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste marketing en (ondersteunend) sales medewerker die beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van marketing, sales en/of communicatie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding. Je bent resultaatgericht, proactief en stressbestendig. Je hebt goede kennis van MS Office en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (Duits/Frans is een pré). En, last but not least, je vindt het ook nog eens leuk om tijdens de zomermaanden mee te gaan tijdens op- en afbouw werkzaamheden, dan zijn we op zoek naar jou!

Je werkomgeving
Ons kantoor te Best bestaat uit een klein team met daarnaast regelmatig inhuurkrachten. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Jouw profiel

  • Fulltime beschikbaar;
  • Een enthousiast en energiek persoon met HBO werk- en denkniveau;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een must;
  • Pré kennis Duitse en/of Franse taal

Sluiten de functie en het profiel op jou aan, reageer dan snel!


Reageren
Neem contact op met Hubert von Heijden:

Flexotels B.V.   Tel. +31 (0)499378401
Zessprong 14   Mail: info@flexotels.com
5684 NV Best   www.flexotels.comMarketing en (ondersteunend) Sales medewerker

Marketing en (ondersteunend) Sales medewerker

Marketing en (ondersteunend) Sales medewerker

Marketing en (ondersteunend) Sales medewerker