Over ons

Flexotels – Short Stay Solutions, is een innovatief productie- en verhuurbedrijf  van tijdelijke, uitklapbare verblijfsaccommodaties voor o.a. muziek-, sport-, publieks- en bedrijfsevents. Het bedrijf werd opgericht door Hubert von Heijden, met als doel om verschillende flexibele verblijfsaccommodaties te ontwikkelen die op iedere gewenste locatie, op elk moment, geplaatst kunnen worden.

Tegenwoordig worden de ‘Short Stay Solutions’, bekend als Comfotels, Flexotels en Flexotent,  ingezet op vele grote events door heel Europa. De uitklapbare hotelkamers bieden on-side onderdak aan bijvoorbeeld bezoekers, crew en/of deelnemers van het event. Men kan gedurende het hele event op het terrein aanwezig blijven. Dit drukt de kosten van traffic tussen de eventlocatie en een verder weg gelegen accommodatie. Bovendien verhoogt het de bestedingen per persoon op het evenement.

De comfortabele en efficiënte inrichting van de Short Stay Solutions geeft een extra dimensie aan de belevingswaarde van de bezoekers tijdens een event. Een accommodatie is geschikt voor minimaal 2 personen en voorzien van elektriciteit, verlichting, lakens en handdoeken. Bovendien kan elke kamer worden vergrendeld om spullen veilig te houden, die de bezoekers ervaren als een toegevoegde waarde.

Voor meer informatie over onze verschillende accommodaties, klik hier:
- Comfotels
- Flexotels
- Flexotents

Interesse in een van onze accommodaties of benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of vraag om advies aan één van onze collega’s.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als innovatie onderneming hebben we MVO ook hoog op de agenda staan. Niet alleen zijn we hiermee bezig mbt onze eigen bedrijfsvoering en producten, maar ook in onze sector.

Het thema duurzaamheid staat hoog op de agenda in de evenementenwereld. Flexotels participeert in een initiatief, genaamd Powervibes, om duurzame energie op te wekken op festivals. 

Lees hier meer over dit project en het uiteindelijke productOver ons

Over ons

Over ons